Over ons

Houthandel Smetsers is actief op verschillende fronten.

1 van onze speerpunten is de Houtbouw, onze bouwwerken en producten worden in onze ruime  werkplaats voorbereid en indien gewenst op locatie afgemonteerd. Wij bieden veel mogelijkheden  op dit gebied. U kunt  zelf een ontwerp indienen of u laat dit aan ons over. Maatwerk is onze specialiteit, zodat wij in veel gevallen aan al uw wensen en eisen kunnen voldoen.

Wij ontvangen orders uit uiteenlopende sectoren, denk aan hoveniers, aannemers, projectontwikkelaars en overheidsinstellingen. Maar wij zijn er zeker ook voor particulieren! Als vanzelfsprekend  gebruiken wij alleen het beste 1e klas materiaal. Een bezoek aan ons bedrijf in Sint Oedenrode geeft u een kijkje in de keuken. Wij voorzien u graag van advies en stellen een offerte voor u op.

Bovenal zijn we een Houthandel.  Onze ruime voorraad  bestaat voornamelijk uit de volgende houtsoorten:  Douglas, Eiken en Vuren en Tropisch hardhout. Wij leveren uiteenlopende afmetingen en u hebt een ruime keuze uit lengtematen, meestal direct uit voorraad leverbaar. Smetsers beschikt over een Houtzagerij/schaverij, uitgerust met moderne machinale houtbewerkingsmachines, zodat wij u ook hier op maat kunnen bedienen. Verder vormt het zagen van  Douglas boomstammen tot schaaldelen en planken een belangrijk onderdeel. De Houtzagerij stelt ons in staat om u te voorzien van materialen zonder tussenkomst van anderen, waardoor we de producten voor een gunstige prijs kunnen aanbieden. ]

Houthandel Smetsers blinkt uit in zijn veelzijdigheid: Completer kunnen we het niet maken!!!

aanbiedingen

Gebruikte Vuren balken 80 x 120 mm, 2.50m lang

Bekijk aanbieding

Vuren vloerdelen 18 x 185mm

Bekijk aanbieding

Vuren Vloerdelen 18 x 140mm

Bekijk aanbieding

Douglas vloerdelen 18 x 175mm

Bekijk aanbieding

Direct offerte aanvragen

Vul het formulier in en krijg uw offerte digitaal opgestuurd

  • Een offerte op maat binnen 48 uur
  • Alle soorten maatwerk mogelijk
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Sneller service

Vul het onderstaande formulier in om een offerte bij ons aan te vragen.

Aanvragen

Bekijk de brochure

In onze brochure vindt u tips en mogelijkheden voor het gebruik van hout in en rondom uw huis of tuin. Door te klikken op onderstaande knop kunt u deze brochure downloaden. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen.

Downloaden