houtbouw & timmerwerken

Tuinafscheidingen

Bekijk

Blokhutten en Bergingen

Bekijk

Tuinoverkappingen en Veranda’s

Bekijk

Prieelen

Bekijk

Poorten

Bekijk

Speeltoestellen

Bekijk

Carports & Garages

Bekijk

Vlonders

Bekijk

Tuinmeubelen & Accessoires

Bekijk

Houthandel Smetsers is ruim 30 jaar actief in de Houtbouw

Wat lang geleden begon met het maken van tuinschermen in de avonduren, is anno 2017 uitgegroeid tot een omvangrijk onderdeel binnen onze onderneming.  Onze vakmensen zijn het gehele jaar door bezig met het fabriceren van de meest uiteenlopende houtproducten en bouwwerken. Een deel van ons team bereid deze voor in onze werkplaats,  andere collega's verzorgen op locatie de montage.

De mogelijkheden met (tuin)hout zijn eindeloos, wat zich telkens weer vertaald in nieuwe producten. Wij bedenken deze producten vaak zelf maar doen dat ook in opdracht van onze klanten. 

Een specialiteit van Smetsers is het fabriceren van op maat gemaakte Tuinoverkappingen en Buitenverblijven. Op dat gebied kunnen wij aan heel veel wensen voldoen.
Dit doen wij o.a. door te luisteren naar uw specifieke wensen en eisen.

In onze brochure proberen wij u een kleine impressie te geven van onze werkwijze en ook in de betreffende foto-albums treft u voorbeelden aan van door ons gerealiseerde projecten.  Een aantal producten is te bezichtigen in onze showtuin in Sint Oedenrode.

Onze producten worden zover mogelijk prefab gefabriceerd en daarna vakkundig ter plaatse afgemonteerd. Houthandel Smetsers is niet alleen in de particuliere sector actief.  Vele  hoveniers ,  klus-, timmer- en  bouwbedrijven schakelen ons regelmatig in . Ook uit de overheids- en recreatieve sector, ontvangen wij talloze opdrachten.

aanbiedingen

GUYANA TEAK 25 x 140mm (ruim 1500 m2 ) 36 kavels

Bekijk aanbieding

ANGELIQUE 21 x 140mm (14m2)

Bekijk aanbieding

GUYANA TEAK : 25 x 140mm ( 26 m2 ) 2e sortering

Bekijk aanbieding

GELE KABBES : 21 x 140mm ( 43 m2 )

Bekijk aanbieding

Direct offerte aanvragen

Vul het formulier in en krijg uw offerte digitaal opgestuurd

  • Een offerte op maat binnen 48 uur
  • Alle soorten maatwerk mogelijk
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Sneller service

Vul het onderstaande formulier in om een offerte bij ons aan te vragen.

Aanvragen

Bekijk de brochure

In onze brochure vindt u tips en mogelijkheden voor het gebruik van hout in en rondom uw huis of tuin. Door te klikken op onderstaande knop kunt u deze brochure downloaden. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen.

Downloaden