houtbouw & timmerwerken

Tuinafscheidingen

Bekijk

Blokhutten en Bergingen

Bekijk

Tuinoverkappingen en Veranda’s

Bekijk

Prieelen

Bekijk

Poorten

Bekijk

Speeltoestellen

Bekijk

Carports & Garages

Bekijk

Vlonders

Bekijk

Tuinmeubelen

Bekijk

Houthandel Smetsers is ruim 30 jaar actief in de Houtbouw

Wat lang geleden begon met het maken van tuinschermen in de avonduren, is anno 2019 uitgegroeid tot een omvangrijk onderdeel binnen onze onderneming.  Onze vakmensen zijn het gehele jaar door bezig met het fabriceren van de meest uiteenlopende houtproducten en bouwwerken. Een deel van ons team bereid deze voor in onze werkplaats,  andere collega's verzorgen op locatie de montage.

De mogelijkheden met (tuin)hout zijn eindeloos, wat zich telkens weer vertaald in nieuwe producten. Wij bedenken deze producten vaak zelf maar doen dat ook in opdracht van onze klanten. 

Een specialiteit van Smetsers is het fabriceren van op maat gemaakte Tuinoverkappingen en Buitenverblijven. Op dat gebied kunnen wij aan veel wensen voldoen.
Dit doen wij door te luisteren naar uw wensen en ideeen

In onze brochure proberen wij u een kleine impressie te geven van onze werkwijze en ook in de betreffende foto-albums treft u voorbeelden aan van door ons gerealiseerde projecten.  Een aantal producten is te bezichtigen in onze showtuin in Sint Oedenrode.

Houthandel Smetsers is niet alleen in de particuliere sector actief. Vele hoveniers, alsmede klus-, timmer- en bouwbedrijven doen regelmatig een beroep op ons. Bovendien leveren wij vele materialen aan podiumbouwers, maar ook uit andere overheids- en recreatieve sector, ontvangen wij talloze opdrachten.

aanbiedingen

Douglas balkhout 150 x 150 mm / 200 x 200 mm

Bekijk aanbieding

Douglas hout

Bekijk aanbieding

Douglas Schaaldelen 25mm dik, 260 en 325cm lang

Bekijk aanbieding

Douglas Halfhout planken met sponning 20 x 180mm

Bekijk aanbieding