houtbouw & timmerwerken

Tuinafscheidingen

Bekijk

Blokhutten en Bergingen

Bekijk

Tuinoverkappingen en Veranda’s

Bekijk

Prieelen

Bekijk

Poorten

Bekijk

Speeltoestellen

Bekijk

Carports & Garages

Bekijk

Vlonders

Bekijk

Tuinmeubelen & Accessoires

Bekijk

Houthandel Smetsers is ruim 30 jaar actief in de Houtbouw

Wat lang geleden begon met het maken van tuinschermen in de avonduren, is anno 2019 uitgegroeid tot een omvangrijk onderdeel binnen onze onderneming.  Onze vakmensen zijn het gehele jaar door bezig met het fabriceren van de meest uiteenlopende houtproducten en bouwwerken. Een deel van ons team bereid deze voor in onze werkplaats,  andere collega's verzorgen op locatie de montage.

De mogelijkheden met (tuin)hout zijn eindeloos, wat zich telkens weer vertaald in nieuwe producten. Wij bedenken deze producten vaak zelf maar doen dat ook in opdracht van onze klanten. 

Een specialiteit van Smetsers is het fabriceren van op maat gemaakte Tuinoverkappingen en Buitenverblijven. Op dat gebied kunnen wij aan veel wensen voldoen.
Dit doen wij door te luisteren naar uw wensen en ideeen

In onze brochure proberen wij u een kleine impressie te geven van onze werkwijze en ook in de betreffende foto-albums treft u voorbeelden aan van door ons gerealiseerde projecten.  Een aantal producten is te bezichtigen in onze showtuin in Sint Oedenrode.

Houthandel Smetsers is niet alleen in de particuliere sector actief. Vele hoveniers, alsmede klus-, timmer- en bouwbedrijven doen regelmatig een beroep op ons. Bovendien leveren wij vele materialen aan podiumbouwers, maar ook uit andere overheids- en recreatieve sector, ontvangen wij talloze opdrachten.

aanbiedingen

Gebruikte Vuren balken 80 x 120 mm, 2.50m lang

Bekijk aanbieding

Vuren vloerdelen 18 x 185mm

Bekijk aanbieding

Vuren Vloerdelen 18 x 140mm

Bekijk aanbieding

Douglas vloerdelen 18 x 175mm

Bekijk aanbieding

Direct offerte aanvragen

Vul het formulier in en krijg uw offerte digitaal opgestuurd

  • Een offerte op maat binnen 48 uur
  • Alle soorten maatwerk mogelijk
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Sneller service

Vul het onderstaande formulier in om een offerte bij ons aan te vragen.

Aanvragen

Bekijk de brochure

In onze brochure vindt u tips en mogelijkheden voor het gebruik van hout in en rondom uw huis of tuin. Door te klikken op onderstaande knop kunt u deze brochure downloaden. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen.

Downloaden