Snel een offerte nodig?

Start de calculator

Maatwerk

Houthandel Smetsers mag zich met recht maatwerk-specialist  noemen.. Vooral het fabriceren van (middel) grote Buitenverblijven, Veranda’s en Overkappingen is ons op het lijf geschreven. In de afgelopen  jaren zijn fraaie producten uit de werkplaats gerold en hebben we vele mensen blij gemaakt met een prachtig op maat gemaakt bouwwerk. Particulieren zijn vaak onze opdrachtgevers, maar ook  aannemers-, hoveniers-, timmer- en klusbedrijven, kloppen vaak bij ons aan. Al onze bouwwerken zijn  van eigen fabricaat.

We hebben vaak te maken met specifieke wensen en eisen van opdrachtgevers. Doordat wij onze producten zelf maken hebben we alles van begin tot eind in eigen hand. Dit begint al bij het ontwerp, dit kunt u aan ons over laten maar u kunt ook zelf een ontwerp aanleveren.  Wij adviseren u op verschillende punten.

Denk aan, materiaalkeuze, juiste en verantwoorde constructie, de fundering onder het bouwwerk, dakbedekking en regenwaterafvoer , te plaatsen ramen en deuren, extra opbergruimte. kortom, allerlei zaken die van belang zijn om uw aanwinst optimaal te benutten. Door onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels wat er mogelijk is en of het realiseerbaar is.

De offerte stellen wij vrijblijvend voor u op , komen we tot een akkoord, wordt gekeken of er professionele tekeningen gemaakt dienen te worden. Vaak wordt op de te bouwen locatie de situatie nog even in kaart gebracht en meten we het bouwwerk in.

Vervolgens gaan onze vakmensen aan de slag in de werkplaats, waar het bouwwerk zover mogelijk wordt voorbereidt. Uiteindelijk wordt uw aanwinst vakkundig ter plaatse afgemonteerd of – wanneer u het zelf op wilt bouwen- bij u thuis bezorgd.

aanbiedingen

TUINHOUT OPRUIMING! Tot 50% KORTING op planken/ palen/ regels!!!!

Bekijk aanbieding

EUROKNALLER !! Grenen tuinplank 16 x 140mm € 1 per meter !!!!

Bekijk aanbieding

Gebruikte Vuren balken 80 x 120 mm, 2.50m lang

Bekijk aanbieding

Douglas 22 x 200mm B Keus = 50 % korting !!!!

Bekijk aanbieding
-->