Maatwerk

Houthandel Smetsers mag zich met recht maatwerk-specialist  noemen.. Vooral het fabriceren van (middel)grote Buitenverblijven, Veranda’s en Overkappingen is ons op het lijf geschreven.. In de afgelopen  jaren zijn de meest fraaie producten uit de werkplaats gerold en hebben we vele mensen blij gemaakt met een prachtig op maat gemaakt bouwwerk. Particulieren zijn vaak onze opdrachtgevers, maar ook overheidsinstellingen, aannemers, projectontwikkelaars, hoveniers, timmer- en klusbedrijven, kloppen vaak bij ons aan.. Nagenoeg al onze bouwwerken zijn  van eigen fabricaat.

We hebben voortdurend te maken met specifieke wensen en eisen van opdrachtgevers. Doordat wij onze producten zelf maken hebben we alles van begin tot eind in eigen hand. Dit begint al bij het ontwerp, dit kunt u aan ons over laten maar u kunt ook zelf een ontwerp aanleveren..  Wij adviseren u op verschillende punten..

Denk aan, materiaalkeuze, juiste en verantwoorde constructie, de fundering onder het bouwwerk, dakbedekking en regenwaterafvoer , te plaatsen ramen en deuren, extra opbergruimte.. kortom, allerlei zaken die van belang zijn om uw aanwinst optimaal te benutten.. Door onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels wat er mogelijk is en of het realiseerbaar is..

De offerte stellen wij vrijblijvend voor u op , komen we tot een akkoord, wordt gekeken of er professionele tekeningen gemaakt dienen te worden. Vaak wordt op de te bouwen locatie de situatie nog even in kaart gebracht en meten we het bouwwerk in.

Vervolgens gaan onze vakmensen aan de slag in de werkplaats, waar het bouwwerk zover mogelijk wordt voorbereidt. Uiteindelijk wordt uw aanwinst vakkundig ter plaatse afgemonteerd of – wanneer u het zelf op wilt bouwen- bij u thuis bezorgd.

aanbiedingen

Gebruikte Vuren balken 80 x 120 mm, 2.50m lang

Bekijk aanbieding

Vuren vloerdelen 18 x 185mm

Bekijk aanbieding

Vuren Vloerdelen 18 x 140mm

Bekijk aanbieding

Douglas vloerdelen 18 x 175mm

Bekijk aanbieding

Direct offerte aanvragen

Vul het formulier in en krijg uw offerte digitaal opgestuurd

  • Een offerte op maat binnen 48 uur
  • Alle soorten maatwerk mogelijk
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Sneller service

Vul het onderstaande formulier in om een offerte bij ons aan te vragen.

Aanvragen

Bekijk de brochure

In onze brochure vindt u tips en mogelijkheden voor het gebruik van hout in en rondom uw huis of tuin. Door te klikken op onderstaande knop kunt u deze brochure downloaden. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen.

Downloaden