Speeltoestellen

houtbouw & timmerwerken

Houthandel Smetsers is al ruim 20 jaar actief in het ontwerpen en fabriceren van kwalitatief hoogwaardige houten speeltoestellen. Het toepassen van 1e klas materialen waarborgt een lange levensduur. De unieke speeltoestellenlijn van  Houthandel Smetsers onderscheidt zich door:

 • Het gebruik van hoogwaardige,  “zware” materialen, deze maken het toestel stabiel en garanderen een lange levensduur. De prijs-/kwaliteitsverhouding is hierdoor uitstekend.
 • Smetsers Speeltoestellen zijn door onszelf ontworpen en daardoor uniek. De toestellen worden  geheel met  eigen materialen vervaardigt.  Onze speeltoestellen worden in zijn geheel bij u thuis afgeleverd en/of afgemonteerd
 • Maatvoeringen zijn aan te passen aan uw wensen.

Materialen

Voor de productie van onze speeltoestellen maken wij gebruik van verduurzaamd (of onbehandeld) naaldhout. Dit hout is onder KOMO – certificaat verduurzaamd. Het certificaat waarborgt dat het hout volgens alle in Nederland geldende wetten en voorschriften is verduurzaamd met middelen die daarvoor zijn toegestaan. Verder worden in onze producten tropisch hardhout, plaatmaterialen en kunststof verwerkt.

Producten

Kiezen voor Smetsers Speeltoestellen is kiezen voor mooie, sterke en veilige producten die uitblinken in constructie en materiaalgebruik. Van klimtoren tot kinderhuisje en van schommel tot kabelbaan, wij verzorgen het allemaal. In onze brochure, Smetsers Speeltoestellen & Klimtorens treft u maar liefst 28 verschillende modellen aan. Deze brochure kunt u aanvragen via het contactformulier. Een gedeelte van ons programma kunt u bekijken in onze showtuin in Sint Oedenrode. Het is verder mogelijk uw wensen en ideeen door ons te laten vertalen. Maatwerk is op dit gebied een sterk punt van ons. Wij verzorgen ook de plaatsing van uw speeltoestel.

Accessoires

Bij ons hebt u een ruime keuze uit speeltoestel-accessoires.  O.a schommelhaken, schommelplankjes, klimtouwen, peuterzitjes, ringen, touwladders etc.  hebben wij veelal op voorraad. Meer informatie hierover vindt u bij” Overig Assortiment”, elders op deze site.  Ook deze brochure is aan te vragen via het contactformulier.

Direct offerte aanvragen

 • Een offerte op maat binnen 48 uur
 • Alle soorten maatwerk mogelijk
 • Persoonlijk en professioneel advies
 • Sneller service

Vul het onderstaande formulier in om een offerte

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw aanvraag, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. ×
aanbiedingen

Terrasplanken GUYANA TEAK 25 x 140mm ( 2e sortering)

Bekijk aanbieding

Kastanje en Robinia palen, diverse lengtes en diameters!!

Bekijk aanbieding

BOOMSTAMTAFELBLADEN (Douglas) 50mm dik

Bekijk aanbieding

Douglas Steigerplanken 32 x 200mm

Bekijk aanbieding

Douglas Rabatdelen 18 x 125mm

Bekijk aanbieding

Direct offerte aanvragen

Vul het formulier in en krijg uw offerte digitaal opgestuurd

 • Een offerte op maat binnen 48 uur
 • Alle soorten maatwerk mogelijk
 • Persoonlijk en professioneel advies
 • Sneller service

Vul het onderstaande formulier in om een offerte bij ons aan te vragen.

Aanvragen

Bekijk de brochure

In onze brochure vindt u tips en mogelijkheden voor het gebruik van hout in en rondom uw huis of tuin. Door te klikken op onderstaande knop kunt u deze brochure downloaden. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen.

Downloaden